Segmenti

Domovi za starejše

amibit

Rešitve

 • Energetsko knjigovodstvo
  Energetsko knjigovodstvo je začetni in vstopni korak k spremljanju in načrtovanju stroškov porabe energije po posameznih energentih, stavbah ali stroškovnih mestih. Proces ja karseda avtomatiziran, kar prihrani veliko časa in zmanjša napake pri vnosu in poročanju.
 • Energetski management
  Energetski management je najvišja stopnja spremljanja in upravljanja priključnih naprav, ki jo omogočamo s pomočjo tehnologije. Vključuje vse predhodne funkcionalnosti energetskega knjigovodstva, monitoringa in SCADE.
 • Energetski management po prostorih
  Energetski management po prostorih temelji na vseh predhodnih tehničnih rešitvah, ki so v paket že vključene, pri čemer ponuja dodatne funkcionalnosti.
 • Energetski monitoring
  Energetski monitoring je prvi korak za spremljanje porabe energije, ključnih energentov in vode s povezanimi stroški ter nadzorom delovanja sistema v realnem času.
 • Energetski manager – osebno svetovanje
  Svetovanje usposobljene osebe.
 • SCADA sistemi
  SCADA sistemi so korak višje, kjer pričnemo upravljati s sistemom, energijo in priključenimi napravami, vse pa je poenostavljeno in prikazano na grafičnem vmesniku. Vključuje avtomatizirano upravljanje priključenih naprav na podlagi prednastavljenih urnikov, drugih parametrov in algoritmov (vklopi, izklopi, urniki, intenzivnost…).

Primeri dobrih praks

svetovalec

Aleš NastranCEO

  ales.nastran@amibit.si

  ales.nastran

  https://www.linkedin.com/in/alesnastran/

NAROČI KLIC