Segmenti

Komunalna podjetja

amibit

Rešitve

 • Energetski management
  Energetski management je najvišja stopnja spremljanja in upravljanja priključnih naprav, ki jo omogočamo s pomočjo tehnologije. Vključuje vse predhodne funkcionalnosti energetskega knjigovodstva, monitoringa in SCADE.
 • Energetski monitoring
  Energetski monitoring je prvi korak za spremljanje porabe energije, ključnih energentov in vode s povezanimi stroški ter nadzorom delovanja sistema v realnem času.
 • Druge rešitve
  Zaradi prilagajanja povpraševanju, smo v sodelovanju s kupci, ki imajo specifična znanja in zahteve postopoma pričeli širiti poslovanje in aplicirati našo tehnologijo na nova področja delovanja in jih ponuditi novim segmentom uporabnikov. Nekaj primerov navajamo spodaj. Smo pa vedno odprti za nove pobude in sodelovanja.
 • Energetski manager – osebno svetovanje
  Svetovanje usposobljene osebe.
 • SCADA sistemi
  SCADA sistemi so korak višje, kjer pričnemo upravljati s sistemom, energijo in priključenimi napravami, vse pa je poenostavljeno in prikazano na grafičnem vmesniku. Vključuje avtomatizirano upravljanje priključenih naprav na podlagi prednastavljenih urnikov, drugih parametrov in algoritmov (vklopi, izklopi, urniki, intenzivnost…).

Primeri dobrih praks

svetovalec

Aleš NastranCEO

  ales.nastran@amibit.si

  ales.nastran

  https://www.linkedin.com/in/alesnastran/

NAROČI KLIC