Sodelovanje

Da bi se čim bolj približali potrebam in željam naših naročnikov glede financiranja projektov, smo v podjetju razvili različne poslovne modele. Naročniki lahko tako naše rešitve bodisi odkupijo ali najamejo, v določenih primerih pa smo si pripravljeni tudi deliti tveganja z vami.

Načini sodelovanja

Pri klasičnem nakupu rešitev postane naročnik lastnik rešitev in opreme, podjetje Amibit pa v okviru vzdrževalne pogodbe in garancijskih rokov skrbi za tehnično vzdrževanje opreme, nadgradnje programske opreme, posodobitve sistema in njegovo nemoteno delovanje.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Prvi v Sloveniji ponujamo tudi najem rešitev (SAAS) energetskega knjigovodstva in monitoringa energije. Naročnik se v tem primeru zaveže, da bo za dobo najmanj 3 let najel rešitve podjetja Amibit. Vso ostalo skrb z vzdrževanjem, opremo in nadgradnjami pa prepustite nam. Tako se lahko nemoteno osredotočite na svoje delo.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

AMIBIT stoji za svojimi obljubami in dejanji! To dokazujemo s tem, da smo pripravljeni pri določenih rešitvah tudi delitvi bodoča tveganja, povezana s prihranki energije iz naslova uporabe naših rešitev. Kontaktirajte nas in preverite, katere rešitve to omogočajo in če so primerne za vašo organizacijo.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Partnerstvo s podjetjem AMIBIT

Podjetjem, zainteresiranim za naše rešitve in tehnologijo ponujamo tudi bolj poglobljene oblike sodelovanja. Pišite nam za podrobnejše informacije.

Oblike partnerstva

Z nami lahko sodelujete kot zastopnik pri prodaji naših rešitev, kjer boste specializirani za določeno regijo, državo, industrijo ali skupino uporabnikov, znotraj katere boste predstavljali rešitve in produkte podjetja Amibit. V podjetju vam bomo ponudili ustrezno usposabljanje, mentorsko podporo specializiranega prodajnika, agentsko pogodbo, ustrezni promocijski material ter tehnično opremo in testo okolje za prikaz kupcem. Ob realizaciji posla pa boste nagrajeni v ustreznem % od pogodbenega zneska vrednosti prodaje. Od vas pa imamo tudi določena pričakovanja glede tehničnega in komercialnega znanja.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VEČ INFORMACIJ

Tržno usmerjenim podjetjem z razvejano mrežo kupcev in močno tržno pozicijo lahko naše rešitve in tehnološke inovacije ponudimo ob določenih pogojih v sklopu tehnološkega partnerstva kot OEM storitve (Original Equipment Manufacturer) z njihovim brandingom.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Pripravljeni smo tudi na sodelovanje pri skupnem tržnem nastopu z našimi znamkami kot ponudnik tehnologije za kompleksnejše rešitve, ki lahko sodijo tudi izven panog, v katerih trenutno nastopamo. Sem sodijo tudi ESCO projekti, kjer lahko zagotovimo tehnologijo za spremljanje, upravljanje in učinkovito rabo energije.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Dobra priložnost za spoznavanje in začetek takih partnerstev je sodelovanje pri javnih razpisih, tako nacionalnih kot mednarodnih, kjer lahko nastopamo kot konzorcijski partner ali pogojno prijavitelj. V naši ekipi imamo strokovnjake z bogatimi referencami vodij in partnerjev domačih in mednarodnih projektov. Ustanovljeno imamo tudi lastno raziskovalno skupino.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

partnerstvo